wat wij doen

Creatief (ver)bouwen met Mortex, Microtopping, Beton Ciré – Vloeren & Tegels

Mortex

Mortex is een minerale micro-mortel gemaakt van natuurlijke kalk. Het biedt een oneindige waaier van kleuren en mogelijke effecten.

Mortex geeft je ruimte een doorlopend béton-ciré-uiterlijk . Het biedt onuitputtelijke mogelijkheden voor jouw nieuw project of renovatie.

Dankzij de uitzonderlijke waterdichtheid is Mortex perfect geschikt voor je badkamer. Een ideale oplossing voor inloopdouches, kuipen en wasbakken, watermuren, enz.

Mortex opent je ruimte door het creëren van doorlopende oppervlakken. Dankzij de buitengewone slijtvastheid, flexibiliteit, geringe dikte en hechtvermogen kan Mortex worden aangebracht op de meest diverse ondergronden. Mortex kan gemakkelijk worden aangebracht op bestaande tegels, vloeren als wanden, waardoor uitbreekwerk overbodig wordt.

Microtopping

Microtopping is een polymeer-cement toepassing die gebruikt wordt voor het bekleden van muren, vloeren en meubels. Ideaal voor nieuwbouw én renovatie.

Bij MTLINE ontwerpen we verschillende effecten dankzij diverse applicatietechnieken en subtiele kleurschakeringen. Je project wordt daardoor een unieke realisatie.

Microtopping biedt karakter aan moderne ruimtes, of voorziet bestaande oppervlaktes van een ingetogen elegantie. Je kunt het naar je eigen hand zetten door middel van kleur, in combinatie met verschillende effecten.

Glanzend, mat of natuurlijk: microtopping is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Daarnaast zijn er tal van effecten mogelijk – van rustig tot decoratief – zodat elke vloer, muur en oppervlak deel uitmaakt van je eigen persoonlijkheid.

Beton Ciré

Door de toevoeging van speciale materialen en harsen aan het cement heeft Beton Ciré een enorme hardheid, maar ook een hoge flexibiliteit. Het is op veel manieren te verwerken en ideaal voor je badkamer.

Het materiaal kan op elke ondergrond worden aangebracht. Je kunt hierbij denken aan gipsplaten, oud tegelwerk, hout en zelfs metaal. Handig dus als je bijvoorbeeld je oude badkamer wil opknappen of renoveren. Slopen hoeft niet, je kunt gewoon over de oude lagen heen werken.

Beton Ciré kan verschillende sferen creëren. Van modern glad tot een tadelaktachtig Oosters effect. Beton Ciré is water- en oliebestendig dankzij een speciale coating. Hierdoor is het een ideaal product voor de natte ruimtes in huis.

Badkamerrenovatie

Relaxen onder de douche, een rustig toiletbezoek, haar stylen, tanden poetsen,… Je brengt veel tijd door in de badkamer. Het is dus belangrijk dat die op een aangename manier is ingericht met een maximum aan comfort.

Er kunnen verschillende redenen zijn om je badkamer te vernieuwen: verouderd sanitair, vloer- en wandtegels die uit de mode zijn, je wil liever een inloopdouche, je wenst de ruimte maximaal te benutten of je hebt behoefte aan een totaal andere inrichting

De jarenlange ervaring van MTLINE op het vlak van badkamerinrichting en -renovatie helpt je hierbij. Materiaalkeuze, uittekenen van de optimaal te benutten ruimte, afbreken van je oude badkamer en plaatsen van de nieuwe. MTLINE garandeert steeds een perfecte afwerking.

Start hier je droomproject!

MTLINE staat voor je klaar om jouw ruimte een nieuwe look te geven. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren.