U denkt aan renoveren of (verbouwen)?

Vraag uw gratis offerte aan

Vloer- & tegelwerken

Tegels zijn belangrijk voor de “look-and-feel” van uw interieur. Grote, kleine, vierkantige, langwerpige, donkere, lichte, natuurstenen, of keramische tegels? Wie op zoek gaat naar wand- of vloertegels voor badkamer, keuken, toilet of berging, zal merken dat het aanbod enorm is.

Niet alleen het “gevoel” van de tegel is belangrijk, ook de onderhoudsvriendelijkheid vereist aandacht. Wanneer wandtegels in een douche of als spatwand in de keuken worden geplaatst, moeten ze eenvoudig te reinigen zijn.

MTLINE kan u hierbij advies geven. Van mozaïek tot grootformaat, van klassiek tot modern.

Tegels als vloerbedekking hebben ook voordelen. Keramische tegels zijn duurzaam, anti-allergisch en gemakkelijk te onderhouden. Dat is belangrijk, want vloertegels krijgen heel wat te verduren. Verder is de keuze van vloertegels afhankelijk van uw smaak, uw interieur en uiteraard budget.

Ontdek onze realisaties

Van het plaatsen van vloeren en tegels, tot Mortex en Microtopping … Je vindt het allemaal bij MTLINE

BEKIJK MEER PROJECTEN

Onze klanten aan het woord

“Philippe heeft onze nieuwbouw in Hever helemaal gerealiseerd. We zijn erg tevreden van zijn werk. Prachtig eindresultaat. Chapeau!”

BART

“Onze badkamer werd helemaal gerenoveerd door MTLINE en is echt uitgewerkt tot in de puntjes. De timing werd perfect gerespecteerd. Zeer tevreden!”

MURIEL

“MTLINE heeft al meerdere malen voor ons gewerkt. Het laatste project was de renovatie van onze badkamer met o.a. een grote inloopdouche. Hij heeft de overlast van de afbraakwerken zeer beperkt gehouden. Bij oplevering waren we zeer tevreden. MTLINE is een aanrader voor wie een professionele tegelzetter zoekt.

VIRGINIE

Deel MTLINE op uw social media platform!