U denkt aan renoveren of (verbouwen)?

Vraag uw gratis offerte aan

MTLINE

MTLINE heeft jaren ervaring in het plaatsen van tegels, het leggen van vloeren, het plaatsen van mozaïek en terrassen en staat garant voor degelijkheid en betrouwbaarheid. Door te luisteren naar en te overleggen met de klant en anderzijds precisiewerk af te leveren wordt een grote klanttevredenheid nagestreefd.

Mortex

Deze minerale micro-mortel, met name gemaakt van natuurlijke kalk, werd ontwikkeld door het bedrijf Beal 25 jaar geleden, om een echte technische vooruitgang in de markt van coatings en bekledingen aan te bieden. Mortex – waterdicht in de massa – heeft zich ontwikkeld tot esthetiek en creativiteit, dankzij het oneindige spel van kleuren en mogelijke effecten. Lees meer over Mortex.

Microtopping

Microtopping is een polymeer-cement toepassing, die gebruikt wordt voor het “bekleden” van muren, vloeren en meubels. Ideaal voor nieuwbouw én renovatie. Microtopping creëert sfeer en maakt elk interieur uniek in betonlook. Lees meer over Microtopping.

Badkamerrenovatie

Geef uw badkamer de uitstraling die het verdient. U maakt een afspraak, wij komen langs en staan u met raad en daad bij in de technische uitwerking van uw badkamer.  Nadien wordt een offerte opgemaakt en voordat u het weet is uw badkamer omgetoverd tot een waar paradijs.

Vloer- en tegelwerken

Ook voor het leggen van “klassieke” vloeren en tegels – zowel binnen als buiten – kan u een beroep doen op het vakmanschap van MTLINE. MTLINE plaatst vloeren en tegels in nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. In ieder project zoeken wij naar een afwerking op uw maat en volgens het budget dat u voor ogen heeft. U kan kiezen uit zowel natuur- als keramische steen in kleine en grotere afmetingen.

Ontdek onze realisaties

Van het plaatsen van vloeren en tegels, tot Mortex en Microtopping … Je vindt het allemaal bij MTLINE

BEKIJK MEER PROJECTEN

Onze klanten aan het woord

“Philippe heeft onze nieuwbouw in Hever helemaal gerealiseerd. We zijn erg tevreden van zijn werk. Prachtig eindresultaat. Chapeau!”

BART

“Onze badkamer werd helemaal gerenoveerd door MTLINE en is echt uitgewerkt tot in de puntjes. De timing werd perfect gerespecteerd. Zeer tevreden!”

MURIEL

“MTLINE heeft al meerdere malen voor ons gewerkt. Het laatste project was de renovatie van onze badkamer met o.a. een grote inloopdouche. Hij heeft de overlast van de afbraakwerken zeer beperkt gehouden. Bij oplevering waren we zeer tevreden. MTLINE is een aanrader voor wie een professionele tegelzetter zoekt.

VIRGINIE

Deel MTLINE op uw social media platform!