U denkt aan renoveren of (verbouwen)?

Vraag uw gratis offerte aan

Mortex

Mortex, een minerale micro-mortel gemaakt van natuurlijke kalk, werd 25 jaar geleden ontwikkeld door het bedrijf Beal. Het is een echte technische vooruitgang in de markt van coatings en bekledingen. Mortex, heeft zich ontwikkeld tot esthetiek en creativiteit, dankzij het oneindige spel van kleuren en mogelijke effecten.

Mortex biedt een doorlopende béton-ciré-uiterlijk aan op uw realisaties, zowel horizontaal als verticaal. Het biedt onuitputtelijke mogelijkheden voor uw nieuwe projecten of renovaties:

  • binnen toepasbaar
  • van vloer tot plafond
  • geschikt voor inloopdouches
  • toepasbaar voor meubilair en decoratie
  • in gevarieerde kleuren met opvallende effecten en afwerkingen

Dankzij de uitzonderlijke waterdichtheid is Mortex perfect geschikt voor badkamers. Het is de ideale oplossing voor inloopdouches, kuipen en wasbakken, watermuren, hamams, enz.

Mortex opent uw ruimtes door het creëren van doorlopende oppervlakken. Mortex kan tevens aangebracht worden op een chape met een geadapteerd vloerverwarmingssysteem. Dankzij de buitengewone slijtvastheid, flexibiliteit, geringe dikte en hechtvermogen kan Mortex worden aangebracht op de meest diverse ondergronden. Mortex kan gemakkelijk worden aangebracht op bestaande tegels, zowel op vloeren als wanden, waardoor moeizaam uitbreekwerk overbodig wordt.

Ontdek onze realisaties

Van het plaatsen van vloeren en tegels, tot Mortex en Microtopping … Je vindt het allemaal bij MTLINE

BEKIJK MEER PROJECTEN

Onze klanten aan het woord

“Philippe heeft onze nieuwbouw in Hever helemaal gerealiseerd. We zijn erg tevreden van zijn werk. Prachtig eindresultaat. Chapeau!”

BART

“Onze badkamer werd helemaal gerenoveerd door MTLINE en is echt uitgewerkt tot in de puntjes. De timing werd perfect gerespecteerd. Zeer tevreden!”

MURIEL

“MTLINE heeft al meerdere malen voor ons gewerkt. Het laatste project was de renovatie van onze badkamer met o.a. een grote inloopdouche. Hij heeft de overlast van de afbraakwerken zeer beperkt gehouden. Bij oplevering waren we zeer tevreden. MTLINE is een aanrader voor wie een professionele tegelzetter zoekt.

VIRGINIE

Deel MTLINE op uw social media platform!