U denkt aan renoveren of (verbouwen)?

Vraag uw gratis offerte aan

Microtopping

Microtopping is een polymeer-cement toepassing, die gebruikt wordt voor het “bekleden” van muren, vloeren en meubels. Ideaal voor nieuwbouw én renovatie. Microtopping creëert sfeer en maakt elk interieur uniek in betonlook.

Bij MTLINE ontwerpen we verschillende effecten dankzij diverse applicatietechnieken, kleuren en vegen, steeds met structuur. Elk project wordt daardoor een unieke realisatie. Het bijzondere van gepolijst beton zijn de subtiele kleurschakeringen en het industriële karakter. Dit wordt door Microtopping perfect geëvenaard.

Waarom Microtopping?

  • Verschillende stijlen zijn mogelijk: van modern en minimalistisch tot landelijke of rustiek
  • Slechts 3 à 4 millimeter dikte nodig op wand of vloer
  • Grote oppervlakken zijn in één stuk bekleedbaar, zonder voegen
  • Naadloze overgangen tussen verschillende oppervlakten
  • Ideaal voor gebruik met vloerverwarming
  • Voelt natuurlijk aan en straalt rust uit
  • Praktisch in onderhoud
  • Slijtvast
  • Toepasbaar op verschillende ondergronden, zowel horizontaal als verticaal.

Microtopping biedt karakter aan moderne, minimalistische ruimtes, of voorziet bestaande oppervlaktes van een ingetogen elegantie. U kunt het naar uw eigen stijl personaliseren door middel van kleur in combinatie met verschillende effecten. Zo maakt u het helemaal volgens uw eigen wensen. Vanaf de productie tot het effect in de ruimte achteraf, is microtopping een “groen” materiaal.

Glanzend, mat of natuurlijk: microtopping is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Daarnaast zijn er tal van effecten mogelijk – van rustig tot decoratief zodat elke vloer, muur en oppervlak echt persoonlijk wordt. De kleur en kleurintensiteit kan afgestemd worden op uw wensen en eisen.

Ontdek onze realisaties

Van het plaatsen van vloeren en tegels, tot Mortex en Microtopping … Je vindt het allemaal bij MTLINE

BEKIJK MEER PROJECTEN

Onze klanten aan het woord

“Philippe heeft onze nieuwbouw in Hever helemaal gerealiseerd. We zijn erg tevreden van zijn werk. Prachtig eindresultaat. Chapeau!”

BART

“Onze badkamer werd helemaal gerenoveerd door MTLINE en is echt uitgewerkt tot in de puntjes. De timing werd perfect gerespecteerd. Zeer tevreden!”

MURIEL

“MTLINE heeft al meerdere malen voor ons gewerkt. Het laatste project was de renovatie van onze badkamer met o.a. een grote inloopdouche. Hij heeft de overlast van de afbraakwerken zeer beperkt gehouden. Bij oplevering waren we zeer tevreden. MTLINE is een aanrader voor wie een professionele tegelzetter zoekt.

VIRGINIE

Deel MTLINE op uw social media platform!