U denkt aan renoveren of (verbouwen)?

Vraag uw gratis offerte aan

Badkamer(renovatie)

Relaxen onder de douche, een rustig toiletbezoek, haar stylen, tanden poetsen,… We brengen veel tijd door in onze badkamer. Het is dus belangrijk dat die op een aangename manier is ingericht met een maximum aan comfort.

Er kunnen trouwens verschillende redenen zijn om uw badkamer te vernieuwen:

  • verouderd sanitair
  • vloer- en wandtegels die uit de mode zijn
  • u wil liever een inloopdouche
  • u wenst de ruimte maximaal te benutten
  • u heeft behoefte aan een totaal andere inrichting

De jarenlange ervaring van MTLINE op het vlak van badkamerinrichting en -renovatie helpt u hierbij. Materiaalkeuze, uittekenen van de optimaal te benutten ruimte, afbreken van uw oude badkamer en plaatsen van de nieuwe. MTLINE garandeert u een perfect afgewerkte badkamer.

Ontdek onze realisaties

Van het plaatsen van vloeren en tegels, tot Mortex en Microtopping … Je vindt het allemaal bij MTLINE

BEKIJK MEER PROJECTEN

Onze klanten aan het woord

“Philippe heeft onze nieuwbouw in Hever helemaal gerealiseerd. We zijn erg tevreden van zijn werk. Prachtig eindresultaat. Chapeau!”

BART

“Onze badkamer werd helemaal gerenoveerd door MTLINE en is echt uitgewerkt tot in de puntjes. De timing werd perfect gerespecteerd. Zeer tevreden!”

MURIEL

“MTLINE heeft al meerdere malen voor ons gewerkt. Het laatste project was de renovatie van onze badkamer met o.a. een grote inloopdouche. Hij heeft de overlast van de afbraakwerken zeer beperkt gehouden. Bij oplevering waren we zeer tevreden. MTLINE is een aanrader voor wie een professionele tegelzetter zoekt.

VIRGINIE

Deel MTLINE op uw social media platform!